Helaas zijn wij door persoonlijke omstandigheden per direct gesloten.

Wij willen al onze klanten bedanken voor alle klandizie de afgelopen 32 jaar. Alle lieve reacties, cadeautjes en kaartjes zijn hartverwarmend. Wij gaan de strijd aan en werken aan Nico's herstel, hopelijk tot ziens.

Veel liefs Nico en Yvonne

Gebakken vis

gebakken-vis.jpgVoor onze gebakken vis produkten gebruiken wij alleen verse Hollandse Noordzee vis. Om de smaak en kwaliteit verder te waarborgen wordt alle vis gebakken in hoogwaardige plantaardige Arachideolie.

De hele dag vullen wij de toonbank aan met vers gebakken vis zodat u deze direct kunt meenemen. Heeft u liever heerlijk warme gebakken vis dan bakken wij dit voor u binnen enkele minuten. Voor de meest verkochte produkten is dit veelal het geval, denk hierbij aan lekkerbekken, kibbeling en visfriet.

Wat klanten zeggen:

"Mijn vaste plek voor mijn haring en kibbeling, echt heerlijk. Ook zijn visschotels met zalmsalade zijn ongekend lekker, een echte aanrader voor een feestje."

Kelvin

 

 

"Tijdens de feestdagen halen wij altijd een visschotel voor 6-8 personen, stokbrood en wat kippepoten bij de keurslager. Een feestmaal met voor iedereen wat wils. Simpel, snel en lekker."

Robert en Bianca