Helaas zijn wij door persoonlijke omstandigheden per direct gesloten.

Wij willen al onze klanten bedanken voor alle klandizie de afgelopen 32 jaar. Alle lieve reacties, cadeautjes en kaartjes zijn hartverwarmend. Wij gaan de strijd aan en werken aan Nico's herstel, hopelijk tot ziens.

Veel liefs Nico en Yvonne

Gebakken vis

gebakken-vis.jpgVoor onze gebakken vis produkten gebruiken wij alleen verse Hollandse Noordzee vis. Om de smaak en kwaliteit verder te waarborgen wordt alle vis gebakken in hoogwaardige plantaardige Arachideolie.

De hele dag vullen wij de toonbank aan met vers gebakken vis zodat u deze direct kunt meenemen. Heeft u liever heerlijk warme gebakken vis dan bakken wij dit voor u binnen enkele minuten. Voor de meest verkochte produkten is dit veelal het geval, denk hierbij aan lekkerbekken, kibbeling en visfriet.

Wat klanten zeggen:

"Wij komen al vele jaren bij Nico Tol voor onze vis. Eerst bij zijn winkel aan de ....straat (ben de naam ff vergeten) , later in Groenwoud, en nu op het pleintje naast de Hema. Een echte Volendamse visboer met heerlijke vis. Ook onze kinderen en inmiddels kleinkinderen zijn dol op zijn vis, met name de kibbeling en de visfrietjes. Ga zo door Nico!"

John en Netty