Helaas zijn wij door persoonlijke omstandigheden per direct gesloten.

Wij willen al onze klanten bedanken voor alle klandizie de afgelopen 32 jaar. Alle lieve reacties, cadeautjes en kaartjes zijn hartverwarmend. Wij gaan de strijd aan en werken aan Nico's herstel, hopelijk tot ziens.

Veel liefs Nico en Yvonne

Over ons

Hallo, wij willen ons graag even voorstellen. Ik, Nico Tol ben een geboren en getogen Volendammer, mijn vrouw Yvonne komt uit Amsterdam. Samen hebben wij al 27 jaar een viswinkel / viskar in Almere en wonen daar ondertussen met volle tevredenheid ook al weer 21 jaar.

viskar-volendammer-vishandel-nico-tol-mediumViswinkel
Het begon dus 27 jaar geleden met een viswinkel in Almere-Stad aan de Kruierstraat (om de hoek van de Bottelaars passage). 3 jaar later vroeg het Groenwoudt concern of wij geen interesse hadden om in hun vernieuwde supermarkt aan de Korte-Promenade een viswinkel te beginnen. Een dergelijke samenwerking zagen wij natuurlijk wel zitten en hier hebben wij dan ook uiteindelijk ruim 14 jaar gezeten. Gedurende deze 14 jaar midden in het centrum van Almere-Stad hebben wij een geweldige vaste klantenkring en langdurige relaties opgebouwd. De Groenwoudt supermarkt werd uiteindelijk overgenomen door Konmar en moest na 3 jaar helaas de deuren sluiten. Ook wij moesten het pand verlaten en op zoek gaan naar een nieuwe locatie.

Viskar
Wij besloten om met een viskar in het centrum van Almere-Stad verder te gaan. Met hulp van de gemeente Almere-Stad kregen wij een mooie standplaats toegewezen aan de Diagonaal naast de Hema. Hier staat onze viskar inmiddels al niet meer en zijn wij weer verhuisd op woensdag en zaterdag op het stations plein donderdag en vrijdag op het stadhuis plein en nog steeds staan wij bekend om onze super lekkere haring, salades en gebakken vis.

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor vis om thuis zelf te stoven of te bakken. Wilt u iets speciaals of heeft een vraag of opmerking, neem dan contact met ons op.

Wat klanten zeggen:

"Mijn vaste plek voor mijn haring en kibbeling, echt heerlijk. Ook zijn visschotels met zalmsalade zijn ongekend lekker, een echte aanrader voor een feestje."

Kelvin

 

 

"Tijdens de feestdagen halen wij altijd een visschotel voor 6-8 personen, stokbrood en wat kippepoten bij de keurslager. Een feestmaal met voor iedereen wat wils. Simpel, snel en lekker."

Robert en Bianca